جواز تاسیس صنایع

جواز تاسیس صنایع

هزینه اخذ جواز تاسیس چقدر است و برای تمدید آن چه باید کرد؟ با ما همراه باشید. مجوزی است که برای انجام فعالیت های مختلف در هر صنفی مورد نیاز است. این فعالیت حتی می تواند برای کسب و کارهای کوچک و مشاغل آزاد نیز نیاز باشد.

در واقع واژه جواز تاسیس برای تمام قشر ها نامی کاملا آشنا می باشد و ما در این مقاله موارد مربوط به اخذ تاسیس و تمدید و صدور جواز و هزینه اخذ جواز تاسیس مطالبی ارائه دهیم. جواز به مجوز و دستوری گفته می شود که از سازمان و وزارت خانه با توجه به صنف آن فعالیت صادر می شود.

جواز تاسیس به تمام افراد حقیقی و حقوقی که به فعالیت های مختلف از جمله فعالیت های تولیدی، اقتصادی، صنایع و یا هنری می پردازند ارائه می شود. در واقع جواز تاسیس حقیقی و جواز تاسیس حقوقی متفاوت می باشند.

اخذ جواز تاسیس

برای دریافت مجوز در ابتدا باید شرایط تعیین شده برای اخذ جواز تاسیس را داشته باشد که این شرایط عبارتند از:

  • داشتن سن قانونی فرد متقاضی جواز که باید حداقل ۱۸ سال تمام باشد.
  • فرد متقاضی جواز تاسیس باید تابعیت ایرانی داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ جواز تاسیس عبارت است از:

اخذ جواز تاسیس را می توانید به صورت شخصی و حقوقی درخواست و دریافت کنید:

  1. تشکیل پرونده در اداره دارایی
  2. ارائه کپی برابر اصل مدارک شناسایی متقاضی مانند کارت ملی به صورت پشت و رو و کپی از تمامی صفحات شناسنامه و اگر درخواست حقوقی است مدارک شناسایی مالک و مدیرعامل
  3. ارائه ادرس و کدپستی مطابق با یکدیگر از محل اقامت و مکان شرکت یا محل فعالیت
  4. متقاضی جواز تاسیس اگر از آقایان باشد باید دارای کارت پایان خدمت و یا گواهی معتبر معافیت از خدمت داشته باشد.
  5. اگر فعالیت شما خدمات تولیدی است باید لیستی از خدمات خود را ارائه دهید.
  6. اگر درخواست جواز تاسیس حقوقی است باید روزنامه رسمی و اخرین تغییرات صورت گرفته در شرکت را نیز ارائه دهید.
  7. برای جواز تاسیس شرکتی باید لیست شهر ها و یا شهرک های صنعتی که زیر مجموعه شرکت هستند را ارائه دهید.
کد کارگاهی بیمه
این مطلب را هم ببینید

تفاوت جواز تاسیس حقیقی و حقوقی

جواز تاسیس حقیقی و حقوقی شبیه به یکدیگر بوده و در واقع تفاوتی با یکدیگر ندارند و فقط در مواقع اخذ وام بالای یک میلیارد تومان جهت واحد صنعتی مربوطه، جواز تاسیس حقوقی اعتبار بالاتری داشته و ترجیح داده می شود.

مزایای اخذ جواز

اخذ جواز علاوه بر لزوم وجود برای شروع کار و فعالیت در شاخه مورد نظر مزایای دیگری نیز به همراه دارد که برخی از آن ها عبارت است از:

  1. با وجود جواز می توانید برای تاسیس واحد های صنفی و تجاری دیگر برای شرکت و فعالیت خود اقدام کنید که این اقدام با سرعت بیشتری پیگیری می شود.
  2. با وجود جواز تاسیس می توانید از تسهیلات دولتی، بانکی و وام هایی که برای گسترش کسب و کار و یا برای کمک هزینه ارائه می شود استفاده کنید.
  3. همچنین اگر کسب و کار شما آزاد و کوچک است می توانید از وام ها متفرقه ای که داده می شود استفاده کرده و از جواز خود به عنوان وثیقه استفاده کنید.
  4. با داشتن جواز تاسیس می توانید در یکی از شهر هایی که توسط دولت تعیین شده شرکتی را تاسیس کنید، زمین در شهرک های صنعتی بخرید و از تخفیف های دولتی استفاده کنید و با نرخ دولتی و پایین مالک آن شوید که از این مبلغ نیز می توانید ۳۰ درصد را در ابتدا و به صورت نقدی پرداخت کرده و باقی یعنی ۷۰ درصد آن را به صورت اقساطی پرداخت کنید.
  5. ثبت برند: درواقع اگر فعالیت و خدمات شما عرضه کردنی باشد و یا بخواهید برای شرکت و فعالیت خود ثبت برند داشته باشید، باید مجوز و جواز تاسیس خود را ارائه دهید و بدون داشتن جواز نمی توانید برندی ثبت کنید.
  6. اگر فعالیت شما به گونه است که توسط دولت نمایشگاه هایی برای آن دایر می شود و شما قصد شرکت در آن نمایشگاه را دارید باید جواز تاسیس و پروانه بهره برداری داشته و ارائه کنید.
اخذ کارت بازرگانی
این مطلب را هم ببینید

تمدید جواز تاسیس

برای تمدید جواز تاسیس باید متذکر شویم، همانطور که برند دارای تاریخ اعتباری ۱۰ ساله است و بعد از طی شدن این مدت زمان اعتبار آن باید تمدید تا بتوان از امتیازات آن بهره مند شد. یا طرح صنعتی نیز بعد از ثبت در اداره ثبت مالکیت های معنوی دارای مدت اعتبار می شود و پس از آن باید برای در اختیار داشتن حق امتیاز طرح صنعتی خود اقدام به تمدید طرح صنعتی خود کنید.

مجوز ها و جواز های تاسیسی که ارائه می شوند نیز دارای اعتبار هستند و این مدت یک ساله است و هر ساله در زمان سر رسید مدت اعتبار جواز باید تمدید شود.

جواز هایی که از هر صنفی صادر می شود برای تمدید مدت زمانی مشخص را تعیین می کنند به عنوان مثال وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تمدید مجوز هایی که از طرف این سامان برای مشاغل مختلف صادر شده مدتی بین ۱۴ تا یک ماه را تعیین کرده اند تا صاحبان کسب و کار و شرکت ها جواز های خود را تمدید کنند و یا وزارت جهاد کشاورزی مدتی ۲ تا ۴ ماهه را در اختیار مشاغل تحت پوشش خود می گذارد تا نسبت به تمدید جواز خود اقدام کنند.

مدت زمان و هزینه اخذ جواز تاسیس مدت زمان اخذ جواز تاسیس ۱۴ روز کاری حداقل می باشد و هزینه اخذ جواز تاسیس نیز با توجه به محل فعالیت متفوات می باشد که برای استعلام دقیق نیاز است با موسسه تماس حاصل فرمایید.

جواز تاسیس صنایع
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.