شرکت مختلط غیر سهامی کدامند ؟
شرکت مختلط غیر سهامی کدامند ؟
شرکت سهامی نوعی شرکت است که برای امور تجارتی تشکیل و سرمایه آن به سهام تقسیم شده و نیز مسئولیت صاحبان سهام مربوط به سهام آنهاست , مختلط نیز به مفهوم ترکیب چند چیز است , نوع شرکت هایی که شرکت مختلط را تشکیل می دهند به دو نوع شرکت مختلط سهامی غیر سهامی تقسیم می شود که هر کدام قانون خاص خود را دارند , اینکه شرکت مختلط غیر سهامی کدامند ؟ این نوع شرکت چه ویژگی هایی دارد و نیز چه تفاوتی با شرکت مختلط سهامی دارد را در ادامه مورد بحث قرار می دهیم . مشاوره تخصصی ثبت شرکت ارزان با به کلیه کاربران عزیز ارائه میشود . برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید و یا همراه ما باشید با ادامه مطلب :
- آشنایی با شرکت مختلط سهامی و غیر سهامی
- مزایا و معایب شرکت های مختلط غیر سهامی
- مدارک و مراحل ثبت شرکت های مختلط غیر سهامی
- تفاوت شرکت مختلط سهامی و غیر سهامی
آشنایی با شرکت مختلط سهامی و غیر سهامی
شرکت مختلط سهامی نوعی شرکت است که در تحت اسم مخصوص بین عده ای شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل می شود , سرمایه شرکای سهامی به صورت سهام یا قطعات سهام متساوی القیمه درآمده و مسئولیت آنها میزان سرمایه ای است که در شرکت دارند.
و اینکه شرکت مختلط غیر سهامی کدامند؟ باید گفت نوعی شرکت است که برای امور تجاری برای تخت اسم مخصوص بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود بدون انتشار سهام تشکیل می شود , در واقع این نوع شرکت از دو شریک ضامن و شریک با مسئولیت محدود تشکیل شده است , شریک ضامن مسئول تمام بدهی هایی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت حاصل شود و نیز مسئولیت شریک با مسئولیت محدود تا میزان سرمایه ای است که در شرکت سرمایه گذاری می کند .
مزایا و معایب شرکت های مختلط غیر سهامی
- این شرکت ها از طریق جذب سرمایه شرکای سهامی منایع مالی مورد نیاز خود را تأمین می کنند .
- نزد مشتری و دیگر شرکت ها بر اعتبار خود می افزایند .
- تأسیس این نوع شرکت انجام امور مالی و اداری شرکت را راحت می کند .
- مراحل ثبت ممکن از پیچیده و زمان بر باشد.
- شرکای ضامن مسئولیت نامحدود در قبال تعهدات شرکت دارند .
- جابه جایی شرکا به دلیل نیاز به موافقت دیگر شرکا می تواند دشوار باشد .
مدارک و مراحل ثبت شرکت های مختلط غیر سهامی
به اینکه شرکت مختلط غیر سهامی کدامند ؟ آشنا شدیم و به مزایا و معایب آن پرداختیم خب برای تأسیس این نوع شرکت نیاز به مدارک و طی مراحلی قانونی است .
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت های مختلط غیر سهامی شامل اساس نامه و شرکت نامه , تقاضانامه ثبت شرکت , گواهی بانکی مبنی بر پرداخت حداقل سرمایه , کپی کارت ملی و شناسنامه شرکا , گواهی عدم سوء پیشینه کیفری شرکاء و در صورت نیاز ارائه مجوزهای مربوط به فعالیت است .
مراحل ثبت نیز شامل انتخاب نام شرکت که باید فارسی باشد ؛ تهیه اساسنامه و شرکت نامه , تکمیل و ارسال مدارک به اداره ثبت شرکت ها و دریافت آگهی تأسیس شرکت است .
تفاوت شرکت مختلط سهامی و غیر سهامی
در رابطه با تفاوت این دو شرکت باید گفت شرکت های مختلط غیر سهامی برای امور تجاری و با یک یا چند شریک ضامن و یک یا چند شریک با مسئولیت محدود تشکیل می شود اما شرکت های مختلط سهامی با یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک سهامی تشکیل می شوند .
برخی دیگر از دیگر وجه تمایز این دو شرکت را می توان موارد زیر دانست
- در شرکت های مختلط سهامی حداقل سرمایه ۱۰۰ هزار تومان است اما در شرکت های مختلط غیر سهامی حداقل سرمایه ای وجود ندارد .
- شرکت های مختلط غیر سهامی ممکن است به درخواست یکی از شرکای ضامن یا در صورت فسخ یکی از شرکای ضامن منحل شود اما در شرکت های سهامی صاحبان سهام چنین حقوقی ندارند .
- در شرکت های سهامی نظارت در گردش امور شرکت به عهده بازرس است اما نظارت در گردش امور شرکت در شرکت های مختلط غیر سهامی , حق شرکای با مسئولیت محدود است .
هزینه ثبت شرکت تضامنی چنده ؟
طراحی سایت شرکتی
سئو سایت شرکتی
خدمات ساخت مهر فوری
طراحی و چاپ سربرگ
با کارشناسان ماهر ثبت والا
تماس بگیرید : 09129638860